Skip to content

Har du en service, eller en enkelt vare du gerne vil sælge, er en Landingpage et godt sted at starte.

Hos Fairhjemmesider, får du en erfaren samarbejdspartner hvis du skal ha’ en hurtig SEO (Søgemaskineoptimeret) Landingpage i WordPress, vi laver den til en fair pris, og så virker det både til mobil og computer.

– Sværere behøver det ikke at være.

Vi har være superglade for samarbejdet og fået lige præcis hvad vi har bestilt (og lidt mere)

Michael Reinholdt Rejmer

TalentMatch

Få hjælp nu!

Hos os får du en professionel samarbejdspartner når du skal opdatere og optimere dit eksisterende Website både til mobil & desktop ,

  1. Bliv hjulpet til at få et professionelt website der gør sig godt på både desktop, mobil og tablets.
  2. Få designet dine ideer og visioner op i et tidssvarende design.
  3. Få et hurtigt overblik over opstartsomkostningerne ved et Website projekt og bliv skarpere på hvilke overvejelser du skal gøre dig, før du går igang.

Hos os får du ikke kun et Website der kan tilgås fra en computer, vi har tænkt på det hele. Vi sørger nemlig også for at websitet er Iorden, hurtigt, moderne og at det også ser godt ud på mobiltelefoner & tablets. Over 60% af internetbrugere kommer nu fra mobile enheder. hvilket gør det til et MUST at ha et såkaldt responsivt website, der sørger vi for.

En vigtig del af at være online er også at være synlig! – Vi sørger for at få optimeret alle dine Social Media links så, dine besøgende og kunder kan dele jeres site med hinanden, om det så er på mobile enheder, Facebook, Twitter eller Instagram – vi hjælper dig hele vejen igennem.

Indled et samarbejde med en professionel WordPress website & designpartner

His du synes, at muligheden for at få hjælp til at lave et professionelt website stort eller lille hos OpenFreeform, er du altid velkommen til at kontakte os med henblik på en uformel snak, det koster dig ikke noget!
Kontakt os i dag på tlf. 60703681 eller send en mail til [email protected] og lad os ta snakken om hvordan du kan komme igang med dit næste projekt.

Giv dine besøgende et super førstehåndsindtryk når de besøger dit website – Du har kun 10sekunder til at gøre et godt førstehåndsindtryk.

Bliv ringet op og lad os få en snak om hvordan du kan komme igang.


Fair Landingpage
Pr md. (Ingen binding!)
99,-
Hvis du skal hurtigt igang, er en landingpage en god start!

2999,- i opstart + 99,- pr md
(ingen binding!)
Evt køb af .dk eller .com domæne
Installation & Upload
1 gratis konsulenttime (Derefter 700kr pr time)
Oprettelse af 2 landingpages
Gratis hosting i 24 mdr.*
Opsætning af
Opsætning af