Hjemmesider

Dette skal du have med på din nye hjemmeside

Der bliver hele tiden lavet nye hjemmesider, og eksisterende hjemmesider bliver hele tiden opdateret. Dette betyder, at hvis man designer en ny hjemmeside eller ønsker at få sin nuværende lavet om, så skal man tænke på en masse ting for at være “konkurrencedygtig” eller et simplere ord kunne måske være “at være med på moden”. Denne her lille artikel kommer tl at omhandle hvad du kan tænke over, når du skal i gang med din egen proces. Din designer eller udvikler har selvfølgelig nogle inputs, men vi kan hjælpe dig med lidt flere.

Få implemeneret kryptovalutaer

Kryptovalutaer er kommet for at blive, hvis man lytter til dem der er fan i hvert fald. Mange interesserede ønsker at bruge deres penge på den ene eller anden måde, og hvis du har en hjemmeside, hvor du sælger ting, så er det den perfekte mulighed for dig. Ved at tage imod kryptovalutaer som betaling, så åbner du op for en endnu større kundegruppe.

Ved du ikke så meget om kryptovalutaer og investering i dem, så skal du altså ikke frygte det. Du skal ikke tage stilling til så meget, hvis du blot vil modtage det som betalingsmiddel. De fleste udbydere konverterer eksempelvis bitcoins til danske kroner, og så skal du som nævnt ikke forholde dig til så meget. Implementeringen plejer at være meget nem, med mindre du har en skræddersyet hjemmeside, der er kodet fra bunden. Så kan der godt være nogle udfordringer.

Ønsker du at vide mere om bitcoin og investering i det, så kan vi anbefale følgende side på danske, hvor der er en guide til at komme i gang med det. Linket her er: https://mycrypto.dk/bitcoin

Få implementeret sociale medier

Sociale medier er overhovedet ikke en ny ting, men det er ved at være sidste udkald, hvis man skal være med på den bølge. Dine konkurrenter gør det nok allerede, og hvis du ikke gør det, så er du bagud. De ter ikke en god ting, og du tænker måske, at du ikke lige ved hvordan man skal implementere det, men det er faktisk meget nemt. Du skal bare have en eller anden widget på din hjemmeside. Har du WordPress, så er dette ekstremt nemt – ellers har de forskellige sociale medier nogle widgets, som du kan anvende ved at sætte dem ind i Google Tag Manager eller lignende. Det mest populære WordPress tema lige nu er Elementor.

Vi håber, at du fik noget ud af denne her artikel.Skulle du have spørgsmål, så kan du tjekke de sider, vi linker til.